Onze Sponsoren

 

DEKKERS POELIER EN TRAITEUR 

Wie de winkel van Poelier- Traiteur Dekkers in Vught binnenstapt, wordt ondergedompeld in een wereld van smaak, verfijning en Brabantse gemoedelijkheid. Warmte en sfeer hebben een centrale rol. De uitnodigende opstelling en de rustgevende kleuren zorgen voor een perfecte ambiance waar de topproducten de juiste accenten kunnen krijgen.

Er wordt binnen het bedrijf veel aandacht besteed aan het werken volgens de HACCP methode. Hygiënisch en veilig werken samen met het aanbieden van verse en kwalitatief goede producten, onze belangrijkste voorwaarden.

Dekkers Poelier en Traiteur is een sponsor die een nauwe band heeft met onze vereniging. De directeur is lid en speelt in een van de competitieteams. Naast bordsponsor verzorgt Dekkers Poelier en Traiteur vaak hapjes tijdens de thuiswedstrijden van PJS. Het kerstkaarten is een begrip binnen maar ook buiten de vereniging. Men weet namelijk dat Poelier en Traiteur Dekkers ook de hoofdprijzen sponsort van dit toernooi.
Meer informatie: http://www.poelierdekkers.nl/

STRANG

U zoekt een erkend verhuisbedrijf dat zich onderscheidt van anderen. Een bedrijf dat verder gaat en werkelijk ontzorgt. Waar u uw bezittingen zonder meer aan kunt toevertrouwen. Met een lange ervaring, nationaal en internationaal. En met een service die ver uitgaat boven het gemiddelde.  Hoe prettig zou het zijn om met uw verhuizing terug te kunnen vallen op deze vakkundigheid en persoonlijke aandacht?
Eduard Strang bv is een echt familiebedrijf. De vierde generatie neemt binnenkort het roer over. Wij gaan mee met de tijd, maar hebben service en persoonlijke aandacht die vroeger normaal was, onveranderd hoog in het vaandel staan.
Meer informatie: http://www.strang.nl/

 


VAN ROOY GROEP

De huidige van Rooy Vastgoedonderhoud kent een rijke historie. De oorsprong ligt bij schildersbedrijf A.C. van Rooij, opgericht in 1956 en destijds gevestigd in Vught.

Sinds 1989 voert Eric van Rooij de directie van het bedrijf. In 1993 vond een ingrijpende reorganisatie plaats. Het winkelverkooppunt verdween en Van Rooy concentreerde zich op professioneel en integraal onderhoud van onroerend goed. Dit concept sloeg goed aan en Van Rooy zocht naar geografische verbreding. In 1998 werd een schildersbedrijf uit Halsteren overgenomen en in 2014 werd een joint venture aangegaan met Bouwgroep Moonen en vanaf dat moment een strategisch partner.

In 2008 werd er een vestiging geopend in Frankrijk. Ook de Nederlander en wereldburger met een (2e) huis in Frankrijk kan vanaf dat moment voor onderhoud bij ons terecht.

In 2010 verhuist van Rooy Vastgoedonderhoud naar een nieuwe locatie aan het bedrijvenpark de Brand waar men naast kantoren en opslag ook een belevingsruimte heeft gebouwd waar klanten de verschillende materialen en kleuren kunnen beleven en ervaren.

Vanaf juli 2014 werkt de backoffice vanuit de Sluisweg in Den Bosch.
Meer informatie: http://www.vanrooygroep.nl

 

 

slider2 ADVOCATEN WILLEMSTRAAT

Advocaten Willemstraat is een modern kantoor met 3 ervaren advocaten, gelegen in het centrum van Eindhoven. Het kantoor bestaat sinds 1990. Per 1 januari 2010 is het kantoor samengegaan met Berkers Gerrand & Slaats advocaten. Dat kantoor was voorheen gevestigd in het buurpand.

Advocaten Willemstraat heeft als doelstelling het leveren van kwalitatief hoogstaande rechtsbijstand die zowel voor particulieren als (kleine) bedrijven bereikbaar en dus betaalbaar is. Het kantoor is al jaren gevestigd in het karakteristieke pand aan Willemstraat 15.

Advocaten Willemstraat werkt doorlopend aan het optimaliseren van de kantoorvoering. Uiteraard streven we ook naar een hoog vakinhoudelijk niveau. Verder kenmerkt onze aanpak zich doordat wij er alle drie steeds oprecht naar streven voor u het maximaal haalbare resultaat te bereiken in de gegeven juridische omstandigheden. In overleg met u wordt de strategie om dat doel te bereiken, bepaald.

Indien u wilt weten of Advocaten Willemstraat u behulpzaam kan zijn met het oplossen van uw juridisch probleem kijk dan op de pagina “rechtsgebieden” om te zien of uw probleem op ons werkterrein ligt. Op de pagina “advocaten” ziet u wie wij zijn en wat we doen. Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met ons secretariaat om te weten of wij u verder kunnen helpen.

http://www.advocatenwillemstraat.nl/