TTV PJS

meer dan 60 jaar actief

PJS, soms verrassend, soms ook niet

sep 21, 2024

PJS-2 boekt een tweede overwinning

Uit tegen ATTC’77-5  werd het 4-6, terwijl mijn uitslagverwachting, gelet op het teamratingverschil, toch wat hoger lag. Het werd, na een gewonnen dubbel (Nick en Nicole) 2-2, waarbij Kitty in de vijfde wedstrijd ook nog eens met 2-0 achter kwam te staan. “Nou is het genoeg!” moet zij gedacht hebben, om vervolgens met 3-11, 8-11 en 6-11 PJS toch op voorsprong te zetten: 2-3.  Kitty en Nicole wonnen elk twee partijen, Nick net niet door de laatste wedstrijd met 12-10 in de vijfde set te verliezen.

PJS-1 verliest fors

Maar dat was geen verrassing. Op de trainingsavond afgelopen dinsdag voorspelde Kees dat het uit tegen Never Despair-5 een zware dobber zou worden. En inderdaad, het werd 1-9. De wedstrijd begon enigszins hoopgevend door een 0-1 voorsprong van Johan, die van al zijn partijen een vijfsetter maakte. PJS-1 staat een na laatste in de poule, maar heeft wel de uitwedstrijd tegen vermoedelijk de sterkste  tegenstander achter de rug. Volgende week tegen LUTO-3 ziet het er een stuk rooskleuriger uit.

PJS-3 verliest nipt

Deze keer stonden Bert, Frank De en Jan opgesteld. Alle drie wonnen zij één wedstrijd en wel van dezelfde tegenstandster, alsmede het dubbel (Bert en Frank). Het werd dus uiteindelijk 6-4 in het voordeel van ROTAC’82-3. PJS-3 staat momenteel in de stand op de tweede plaats, slechts 2 punten achter nummer 1 (NTTV-1) en slechts 1 punt voor op Never Despair-12. Volgende week tegen Rally-2, die onderaan staat. Al met al best een spannende poule.

WIST JE DAT:

  • Je op dinsdagavond vanaf 20:00 uur en op maandag- en donderdagochtend  van 9:30 tot ca 11:30 de zaal open is om een balletje te slaan?
    Dat er ook ruimte is om samen wat te drinken en gezellig bij te kletsen?
  • Deze nieuwsbrief ook wekelijks onder “Laatste Nieuws” gepubliceerd wordt op www.ttvpjs.nl?
  • Je ook via deze website eenvoudig naar wedstrijduitslagen en wedstrijdprognoses kunt klikken, ook via jouw mobiele telefoon?

Login om te reageren.

×