TTV PJS

meer dan 60 jaar actief

BBTF van start

okt 12, 2024
PJS – Revanche (3-7)
Afgelopen week ging de BBTF competitie 2024-2025 van start. PJS doet in deze bedrijfscompetitie mee met 1 team bestaande uit Hans van der Bruggen, Rob en Theo Janssen. Nu niet in de 2de klas, maar overgehaald tot deelname in de 1ste klas. 
Ze speelden thuis tegen Revanche (3-7) waarin slechts 3 sets van 3 games. Conclusie: Ze verloren weliswaar, echter hebben absoluut niet over zich heen laten lopen.
Hans en Rob wonnen geen enkele partij; Theo, op het wedstrijdformulier bijgenaamd “De King” 👑,  won 2 partijen en samen met Hans het dubbel. 
TIOS’51-5 – PJS-1 (8-2)
Kees nam vrijaf. Bert Maas viel voor Kees in. Invallen vanuit de vijfde- in de derde klas vereist toch enige durf, je kansen op basis van ratingverschilen inschattend. Bert verloor alle drie zijn partijen. Wellicht voor hem enigszins troostgevend: Frank Da ook. Het werd dus 8-2, waarvan Johan die 2 voor zijn rekening nam. 
PJS-1 staat nu onderaan met een klein puntenverschil met de nummers 4 en vijf. Dus er is nog maar héél weinig aan de hand 😉.
TIOS’51-6 – PJS-2 (8-2)
Als auteur van de nieuwsbrief en vooralsnog slapend onderdeel van PJS-2 mijn teamgenoten maar eens gaan aanmoedigen met mijn aanwezigheid in Tilburg.
Nick verloor zijn eerste partij, zich daarna afvragend wat er toch mis met hem was.
In haar tweede partij wist Kitty, na een 2-0 achterstand een vijfde game af te dwingen. Deze verloor ze, vechtend voor elk punt, nipt en fors balend. Op het dubbel konden Nick en Nicole totaal geen vat krijgen .Het werd op eenm gegeven moment 3-3 en toen vond PJS het blijkbaar genoeg voor TIOS. Nick en Kitty wonnen vervolgens allebei hun laatste twee partijen. Nicole won alle drie, waarvan één nipt in de vijfde game. Het werd 3-7 met als gevolg dat PJS stijgt van de zesde naar de derde plaats, drie punten achter nummer 2.
NTTV-1 – PJS-3 (6-4)
Weliswaar met 6-4 verloren, maar als jouw persoonlijke rating met resp. 26 (Jan) of zelfs met 57 (Peter) oploopt, dan heb je één of meer tegenstanders toch een poepie laten ruiken. Frank De en Peter wonnen elk één set, Jan twee.
PJS-3 staat halverwege deze competitie op een gedeelde derde plaats (31 punten), ruim voor de nummer vier (19 punten).

Login om te reageren.

×