TTV PJS

meer dan 60 jaar actief

PJS-1 & PJS-2: b-tje somber 😢

okt 19, 2024
Maar laten we met het goede nieuws beginnen:
NTTV-1 – PJS-1 (BBTF)
Zit je heerlijk onspannen op de bank, komt er een WhatsApp van Hans binnen: “3-3 Pauze”, gevolgd door een bericht van een verontruste papa Henk  (Grijzenhout) dat zijn zoon Jasper alleen maar melk 🥛 mag😂.3-3, het werd dus nog spannend in Nuland, waar PJS-1 met een invaller na een half uur de stand op 3-6 wist te brengen.
Theo, die vervangen werd door invaller Johan Kleyzen, was een moment teleurgesteld, omdat hij in de veronderstelling was dat zijn team “thuus” speelde. Maar Rob corrigeerde het met de boodschap dat Theo rustig kon gaan slapen, want het werd uit 3-7.
Hans en Rob wonnen beiden 2 partijen en Johan deed wat er (denk ik) van hem verwacht werd. Inderdaad: 3 partijen winnen😉.
TTVC-6 – PJS-3
Nog meer goed nieuws!
Jan, Bert en Peter speelde uit in Veghel en wonnen met 4-6, mede dankzij de winst in het dubbel. In de stand staat PJS-3 nu op de tweede plaats, slechts 1 punt achter op nummer 1 en 6 punten voor op nummer 3. Dat biedt perspectiven 👍.
JCV-6 – PJS-2
In de opstelling Kitty, Nicole en Rob. Ook vanuit de JCV-zaal kwam een zorgelijke WhatsApp van Kitty: “Hier gaat het niet best …”. Dat was een terechte constatering, want JCV stond 5-3 voor.

Nicole en Kitty wonnen er allebei maar één en het dubbel en daar bleef het ook bij. 7-3, ondanks remote “Komop” aanmoedigingen. JCV gaat in deze poule PJS weer voorbij.  Het verschil is weliswaar maar 1 punt, maar PJS staat nu weer op één na onderaan.  
Attaque-1 – PJS-1
In St Oedenrode bij Attaque verloor ons eerste NTTB-team met 7-3, waarvan Johan er twee en Frank Da er één voor zijn rekening nam.
Henk Grijzenhout viel in voor Kees. Henk begon zijn eerste game spannend met 19-17. PJS staat nu onderaan op 2 punten achterstand van nummer 5.

Login om te reageren.

×